Кухар; кондитер

Кабінет “Інформаційних і комунікаційних технологій” (суміщений з кабінетом “Інформатики та комп’ютерної техніки”)

Кабінет “Основ правових знань та трудового законодавства”

Кабінет “Основи галузевої економіки і підприємництва”

Кабінет “Охорони праці та безпеки життєдіяльності” (суміщений з кабінетом “Правила дорожнього руху”)

Кабінет “Професійної етики, психології”

Кабінет “Фізики” (суміщений з кабінетом “Основи енергозбереження”)

Кабінет “Іноземної мови за професійним спрямуванням”

Кабінет “Документаційного забезпечення управління” (суміщений з кабінетом “Облікових дисциплін”)

Кабінет “Організації обслуговування” (суміщений з кабінетом “Устаткування і обладнання підприємств харчування”)

Кабінет “Технології приготування борошняних кондитерських виробів” (суміщений з кабінетом “Технології хлібопекарського виробництва”

Кабінет “Устаткування підприємств харчування” (суміщений з кабінетом “Устаткування хлібопекарського виробництва”)

Кабінет “Основ санітарії та гігієни, фізіології харчування”

Майстерня “Живопису” 

Кухня – лабораторія №1 з дегустаційним залом

Кухня – лабораторія №2 з дегустаційним залом