Вы находитесь здесь: Главная > Новини > День Знань у нашому Центрі професійної освіти: Відкриваємо нову сторінку!

День Знань у нашому Центрі професійної освіти: Відкриваємо нову сторінку!

💙💛День Знань у нашому Центрі професійної освіти: Відкриваємо нову сторінку!

📚Сьогодні особливий день – простір нашої освітньої домівки наповнився святковою атмосферою, адже першокурсники зробили свій перший крок у світ професійної освіти!

📌Директор закладу, Світлана Мосейчук, щиро привітала усіх із початком навчального року, побажавши новачкам успіхів та натхнення на захопливому шляху до нових знань і професійної майстерності. Підтримати їх у важливому старті завітали не лише наші педагоги, але й роботодавці — наші партнери, які завжди готові простягнути руку допомоги, поділитися цінним досвідом та надати поради.

🔸 Підтримка від роботодавців. Представники компаній та підприємств, які співпрацюють з нашим закладом, висловили свої побажання першокурсникам, підкреслили важливість освіти та професійної підготовки, а також зазначили, що з нетерпінням чекають нових кваліфікованих фахівців у своїх командах.

🔸 Святкова програма. Наші першокурсники та гості підготували яскраві виступи, серед яких лунали натхненні слова та пісні. Атмосфера була сповнена позитиву, і кожен відчув, що цей день стане початком великої подорожі.

🔸 Урочистий перший урок. Цьогорічний День Знань у нашому закладі завершився особливим першим уроком, який об’єднав першокурсників і викладачів у актовій залі для роздумів над важливими темами нашої історії та майбутнього. Тема уроку “Перемагає той, хто пам’ятає…” стала нагодою згадати наших героїв та замислитися над тим, як ми можемо підтримувати і розвивати нашу країну. Ми пригадали тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність, прийняли участь в інтерактивній вікторині, яка провела нас через найважливіші сторінки української історії, ми обговорили, що таке бренд України і першокурсники висловили свої ідеї, як кожен з нас може зробити свій внесок у зміцнення позитивного образу нашої країни на світовій арені — від активної участі в соціальних проєктах до популяризації української культури та мови. Цей урок став не лише освітнім заходом, але й важливим кроком до усвідомлення нашої ролі в сучасному світі. Ми розуміємо, що майбутнє нашої країни залежить від кожного з нас, від нашої пам’яті, дій та прагнень.

🙏Щира вдячність усім, хто долучився до організації свята! Особлива подяка нашим воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість мирно здобувати знання та розвиватися.

🍁Нехай цей навчальний рік стане переможним, принесе кожному багато нових відкриттів, знань та досягнень!

Комментарии закрыты.