Вхід Реєстрація
Logo
Державний навчальний заклад "Центр сфери обслуговування м. Житомира"
Logo
  • Головна
  • Новини
  • Абітурієнту
    • На базі 9 класів
      • Кухар; офіціант; бармен
      • Кухар; кондитер
      • Швачка; кравець; закрійник
      • Перукар (перукар-модельєр); манікюрник; візажист
    • На базі 11 класів
      • Бармен; майстер ресторанного обслуговування
      • Адміністратор; портьє;
        агент з організації туризму
      • Кухар; кондитер
      • Пекар, кондитер
      • Перукар (перукар-модельєр); візажист
      • Кухар; офіціант
    • Професійна підготовка
      • Професійно-технічне навчання
      • Перепідготовка
      • Підвищення кваліфікації
    • Приймальна комісія
      • Графік роботи
      • Правила прийому
      • Документи для вступу
      • Дні відкритих дверей
      • Задати питання
      • Вступні випробування
    • Енциклопедія професій
    • Матеріальна база
    • Умови проживання
      • Гуртожиток
      • Їдальня
  • Освітній
    процес
    • Права і обов'язки здобувача
      освіти
    • Розклад занять
    • Випускникові
    • Соціальне партнерство
    • Освітні послуги
      • Гуманітарний напрям
      • Художньо-естетичний
      • Науково-технічний
      • Фізкультурно-спортивний
      • Оздоровчий
    • Дуальна форма
      навчання
      • Методичні рекомендації
      • Презентації
      • Нормативно-правова база
    • Моніторинг якості освіти
    • Бібліотека
      • Загальна інформація
      • Періодичні видання
  • Виховна
    робота
    • Класному керівнику
    • Сторінка для батьків
    • Психологічна служба
      • Поради психолога
      • Консультації юриста
      • Поради соціального педагога
    • Учнівське самоврядування
      • Ліга молодіжного парламенту
    • Спорт і дозвілля
      • Спортивні секції
      • Гуртки
  • Центри
    • Навчально-практичні центри
      • Готельно-ресторанної справи
      • За професіями "Пекар", "Кондитер"
      • За професіями «Швачка.
      • Кравець. Закрійник»
    • Центр професійної кар'єри
  • Методична
    робота
    • Педагогічна рада
    • Методичний кабінет
      • План
      • Нормативно-правова база
      • Атестація
    • Методичні комісії
      • декоративно-ужиткового напряму
      • швейного напряму
      • громадського харчування
      • сфери послуг
      • готельного сервісу
      • природничо-математичних предметів
      • фізичної, санітарно-медичної підготовки та безпеки життєдіяльності
      • словесності та суспільних предметів
    • Самоосвіта
    • Кейс методичних напрацювань
      • Досвід
      • Проєкти
      • Видавнича діяльність
      • Науково-дослідницька робота
  • Контакти:

    10025 м. Житомир, вул. Корольова, 132,
    тел/факс.: (0412) 48-25-95, 48-25-94
    електронна пошта: zvpusd@ukr.net,
    • Фотогалерея
    • Послуги
      • Перукарські
      • Візажиста
      • Манікюрні
      • Комп'ютерні
      • По виготовленню швейних виробів
      • Проживання в готелі
    • Корисні посилання
      • Міністерство освіти і науки України
      • Офіційна група ДПТНЗ "Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну" в контакті
      • Професійно-технічна освіта в Україні
      • Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації
      • НМК ПТО у Житомирській області
      • Професійно-освітній портал
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Житомирська обласна державна адміністрація
      • Корольовська районна рада
      • Житомирська міська рада
      • Пед Преса
  • Серпень 2022
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
    « Лип    

Нормативно-правова база

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ 

ПЛАН
пріоритетних дій Уряду на 2021 рік

Положення про дистанційне навчання

 АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ

Положення про дотримання академічної доброчесності 
Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти
Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641
Всі права захищені.
Державний навчальний заклад "Центр сфери обслуговування м. Житомира"