Методичний кабінет

 Методичні рекомендації щодо проведення у 2020/2021 навчальному році   ПЕРШОГО УРОКУ

 Картотека перспективного досвіду

Картотека перспективного досвіду (частина друга)

Атестація педагогічних працівників

Тематика узагальнених перспективних педагогічних досвідів педагогів, які пройшли атестацію у 2019 році

План роботи ради наставників

План проходження курсів підвищення кваліфікації

План роботи методичної ради

Науково-практична конференція “Нові формати освіти”

Для кращої організації методичної роботи в закладі освіти працює методичний кабінет, який оснащений комп’ютерами, підключеними до мережі Інтернет, принтером. Одним із найголовніших завдань методичного кабінету є надання допомоги викладачам і майстрам виробничого навчання у підвищенні їх педагогічної майстерності, у впровадженні в освітній процес інноваційних технологій, перспективного педагогічного досвіду, в розвитку аналітичних та дослідницьких навичок.
У методичному кабінеті є постійно діючі виставки, зразки плануючої документації, новинки науково-методичної літератури, досвід колег, необхідна періодична, навчальна, методична література для підготовки до занять, позаурочних заходів, методичні розробки викладачів і майстрів виробничого навчання, куточок атестації для педагогічних працівників.
У кабінеті зберігаються матеріали методичних комісій, атестаційні матеріали, методичні матеріали педпрацівників, проєкти, кращі реферати, нормативно-правова база тощо. Є інформаційні, тематичні стенди. У методичному кабінеті працює методист, спеціаліст вищої категорії Свищ Людмила Михайлівна.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA