Вхід
Реєстрація
Державний навчальний заклад "Центр сфери обслуговування м. Житомира"
Головна
Головна
About us
Новини
Вступ 2024
На базі 9 класів
Кухар; офіціант; бармен
Кухар; кондитер
Кравець; живописець; закрійник
Кухар; пекар; кондитер
Перукар (перукар-модельєр); манікюрник; візажист
На базі 11 класів
Офіціант; майстер ресторанного обслуговування
Адміністратор; продавець;
продовольчих товарів
Кухар; кондитер
Адміністратор (господар) залу; кондитер
Професійна підготовка
Професійно-технічне навчання
Перепідготовка
Підвищення кваліфікації
Приймальна комісія
Графік роботи
Правила прийому
Документи для вступу
Дні відкритих дверей
Задати питання
Вступні випробування
Енциклопедія професій
Матеріальна база
Умови проживання
Гуртожиток
Їдальня
Освітній
процес
Права і обов'язки здобувача
освіти
Готуємось до ЗНО/НМТ
Дистанційне навчання
Випускникові
Соціальне партнерство
Освітні послуги
Гуманітарний напрям
Художньо-естетичний
Науково-технічний
Фізкультурно-спортивний
Дуальна форма
навчання
Методичні рекомендації
Презентації
Нормативно-правова база
Моніторинг якості освіти
Бібліотека
Загальна інформація
Періодичні видання
Виховна
робота
Класному керівнику
Сторінка для батьків
Психологічна служба
Поради психолога
Консультації юриста
Поради соціального педагога
Учнівське самоврядування
Ліга молодіжного парламенту
Спорт і дозвілля
Спортивні секції
Гуртки
Центри
Навчально-практичні центри
Центр професійної кар'єри
Методична
робота
Педагогічна рада
Атестація
Методичний кабінет
План
Нормативно-правова база
Методичні комісії
з професій “Швачка; кравець;
закрійник”, “Живописець; оформлювач вітрин, приміщень та будівель”, “Перукар (перукар-модельєр); манікюрник” візажист”, “Адміністратор; портьє; агент з організації туризму”
громадського харчування
природничо-математичних предметів
фізичної, санітарно-медичної підготовки та безпеки життєдіяльності
словесності та суспільних предметів
Підвищення кваліфікації та рівня
цифрової компетентності
Цифрова лабораторія
Творча лабораторія
Дистанційні курси
Підвищення рівня цифрової компетентності
Нориативно-правова база
Контакти:
10025 м. Житомир, вул. Корольова, 132,
тел/факс.: (0412) 48-25-95, 48-25-94
електронна пошта:
zvpusd@ukr.net
,
Фотогалерея
Послуги
Перукарські
Візажиста
Манікюрні
Комп'ютерні
По виготовленню швейних виробів
Проживання в готелі
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Офіційна група ДНЗ "Центр сфери обслуговування м.Житомира"
Професійно-технічна освіта в Україні
Департамент освіти і науки Житомирської облдержадміністрації
НМК ПТО у Житомирській області
Професійно-освітній портал
Український центр оцінювання якості освіти
Житомирська обласна державна адміністрація
Житомирська міська рада
Пед Преса
Березень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
« Лют
Творча лабораторія
Середній учитель розповідає.
Хороший учитель пояснює.
Дуже хороший учитель демонструє.
Великий учитель надихає.
Уилльям Артут Ворд
Вебінари
Навчальний елемент страв із птиці.
Навчальний елемент страви з субпродуктів.
Навчальний елемент страви з фруктів (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Диво-чорниця” (Кучерява І.В.)
Анотований каталог “Сучасний столовий посуд” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Сучасні тенденції у приготуванні та формуванні хліба” (Коломієць О.В., Лень І.Г.)
Проєкт “Відродження українських традицій випікання хліба” (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Солодкі напої» (Лень І.Г.)
Майстерність Люх С.В.
Інноваційні технології в кулінарії (фудпейрінг) (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Довгі змішані напої» (Люх С.В.)
Інтерактивні методи навчання як інструмент формування підприємницької компетентності (Лісовик О.В.)
Відео Гузема Т.М.
Майстер-клас “Приготування прісного тіста та формування виробів із нього: пельмені” (Лісовик О.В.)
Презентація “Використання інтерактивних форм і методів роботи зі здобувачами освіти” (Богонос Т.М.)
Навчальний елемент «Приготування порційних напівфабрикатів з м’яса» Лісовик О.В.
Майстер-клас Лісовик О.В.
Майстер-клас “Сирна начинка” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Пошиття штор”
(Кушнірук І.П.)
Майстер-клас “Декантування вина” (Богонос Т.М.)
Номінація “Краща лабораторія”
Майстер-клас
Майстер-клас “Сирна начинка”
Номінація “Краща майстерня”
Майстер-клас “Пошиття штор”
Номінація “Кращий кабінет з предмета загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки”
Експериментально -дослідницький проєкт
“STEM – коворкінг у майбутній професії кухаря”
Інтегрований проєкт “STEM – краса”
Статті викладачів (участь у Всеукраїнській інтернет-конференції) – 20 жовтня 2022 р.
Інтерактивний інформаційно-довідковий посібник
із зарубіжної літератури
для самостійної роботи
11 клас
Творче натхнення 2021