Творча лабораторія

 

Середній учитель розповідає.
Хороший учитель пояснює.
Дуже хороший учитель демонструє.
Великий учитель надихає.
Уилльям Артут Ворд

Вебінари
Навчальний елемент страв із птиці.
Навчальний елемент страви з субпродуктів.
Навчальний елемент страви з фруктів (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Диво-чорниця” (Кучерява І.В.)
Анотований каталог “Сучасний столовий посуд” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Сучасні тенденції у приготуванні та формуванні хліба” (Коломієць О.В., Лень І.Г.)
Проєкт “Відродження українських традицій випікання хліба” (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Солодкі напої» (Лень І.Г.)
Майстерність Люх С.В.
Інноваційні технології в кулінарії (фудпейрінг) (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Довгі змішані напої» (Люх С.В.)
Інтерактивні методи навчання як інструмент формування  підприємницької компетентності (Лісовик О.В.)
Відео Гузема Т.М.
Майстер-клас “Приготування прісного тіста та формування виробів із нього: пельмені” (Лісовик О.В.)
Презентація “Використання інтерактивних форм і методів роботи зі здобувачами освіти”  (Богонос Т.М.) 
Навчальний елемент «Приготування порційних напівфабрикатів з м’яса» Лісовик О.В.
Майстер-клас Лісовик О.В.
Майстер-клас “Сирна начинка” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Пошиття штор” (Кушнірук І.П.)
Майстер-клас “Декантування вина” (Богонос Т.М.)
Номінація “Краща лабораторія”
Майстер-клас
Майстер-клас “Сирна начинка”
Номінація  “Краща майстерня”
Майстер-клас “Пошиття штор”
Номінація “Кращий кабінет з предмета загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки”
Експериментально -дослідницький проєкт  “STEM – коворкінг у майбутній професії кухаря”
Інтегрований проєкт “STEM – краса”
Статті викладачів (участь у Всеукраїнській інтернет-конференції) – 20 жовтня 2022 р.
Інтерактивний інформаційно-довідковий посібник із зарубіжної літератури   для самостійної роботи  11 клас
Творче натхнення 2021