ТВОРЧІСТЬ, НАТХНЕННЯ, ЛЮБОВ ТОБІ, МОЯ ПЕДАГОГІЧНА ДОЛЕ!
Педагогічна компетентність
Використання інформаційно-комунікаційних технологій та матеріалів для дистанційного навчання у професійній підготовці кваліфікованих робітників
Навчальний елемент страв із птиці (Коломієць.О.В.)
Навчальний елемент страви з субпродуктів (Кучерява І.В.)
Навчальний елемент страви з фруктів (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Диво-чорниця” (Кучерява І.В.)
Анотований каталог “Сучасний столовий посуд” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Сучасні тенденції у приготуванні та формуванні хліба” (Коломієць О.В., Лень І.Г.)
Проєкт “Відродження українських традицій випікання хліба” (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Солодкі напої» (Лень І.Г.)
Інноваційні технології в кулінарії (фудпейрінг) (Люх С.В.)
Навчальний елемент «Довгі змішані напої» (Люх С.В.)
Інтерактивні методи навчання як інструмент формування підприємницької компетентності (Лісовик О.В.)
Майстер-клас “Приготування прісного тіста та формування виробів із нього: пельмені” (Лісовик О.В.)
Презентація “Використання інтерактивних форм і методів роботи зі здобувачами освіти” (Богонос Т.М.)
Навчальний елемент «Приготування порційних напівфабрикатів з м’яса» Лісовик О.В.
Майстер-клас “Сирна начинка” (Кучерява І.В.)
Майстер-клас “Пошиття штор” (Кушнірук І.П.)
Майстер-клас “Декантування вина” (Богонос Т.М.)
Конкурс “На кращий кабінет (майстерню, лабораторію) закладу П(ПТ)О
1.Номінація “Краща лабораторія”
2. Номінація “Краща майстерня”
3.Номінація “Кращий кабінет із предмета загальноосвітньої підготовки”
Моніторинг навчальних досягнень здобувачів освіти з біології, екології
4. Номінація “Кращий кабінет з предмета загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки”