Вы находитесь здесь: Главная > Новини > Патріотичний мурал-фотозона

Патріотичний мурал-фотозона

Здобувачі освіти ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира»,  групи Ж-22 з професії «Живописець; оформлювач вітрин, приміщень та будівель» під час виробничої практики на базі відокремленого територіального відділення, яке знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Львівська, 10,  виконували роботу згідно детальної програми виробничої практики з професії «Живописець», кваліфікація 3 розряд, в тому числі – настінний розпис стріт-арт під керівництвом майстра виробничого навчання Алли Волошиної.

При виконанні роботи були використані елементи поліського розпису, що цьогоріч увійшов до переліку об’єктів  нематеріальної культурної спадщини Житомирщини. В цій техніці здобувачі освіти вже розписували свої виробничі приміщення раніше, це вже стало своєрідною візитівкою.

Невипадково саме Тризуб став центром композиції, що є актуальним у нинішніх умовах, коли Україна відстоює право на мирне і незалежне майбутнє, а також патріотичний мурал-фотозона стала подарунком здобувачів освіти не лише закладу, а й місту в цілому до Дня Конституції.

 

Комментарии закрыты.