Вхід Реєстрація
Logo
Державний навчальний заклад "Центр сфери обслуговування м. Житомира"
Logo
  • Головна
  • Новини
  • Абітурієнту
    • На базі 9 класів
      • Кухар; офіціант; бармен
      • Кухар; кондитер
      • Швачка; кравець; закрійник
      • Перукар (перукар-модельєр); манікюрник; візажист
    • На базі 11 класів
      • Бармен; майстер ресторанного обслуговування
      • Адміністратор; портьє;
        агент з організації туризму
      • Кухар; кондитер
      • Пекар, кондитер
      • Перукар (перукар-модельєр); візажист
      • Кухар; офіціант
    • Професійна підготовка
      • Професійно-технічне навчання
      • Перепідготовка
      • Підвищення кваліфікації
    • Приймальна комісія
      • Графік роботи
      • Правила прийому
      • Документи для вступу
      • Дні відкритих дверей
      • Задати питання
      • Вступні випробування
    • Енциклопедія професій
    • Матеріальна база
    • Умови проживання
      • Гуртожиток
      • Їдальня
  • Освітній
    процес
    • Права і обов'язки здобувача
      освіти
    • Розклад занять
    • Випускникові
    • Соціальне партнерство
    • Освітні послуги
      • Гуманітарний напрям
      • Художньо-естетичний
      • Науково-технічний
      • Фізкультурно-спортивний
      • Оздоровчий
    • Дуальна форма
      навчання
      • Методичні рекомендації
      • Презентації
      • Нормативно-правова база
    • Моніторинг якості освіти
    • Бібліотека
      • Загальна інформація
      • Періодичні видання
  • Виховна
    робота
    • Класному керівнику
    • Сторінка для батьків
    • Психологічна служба
      • Поради психолога
      • Консультації юриста
      • Поради соціального педагога
    • Учнівське самоврядування
      • Ліга молодіжного парламенту
    • Спорт і дозвілля
      • Спортивні секції
      • Гуртки
  • Центри
    • Навчально-практичні центри
      • Готельно-ресторанної справи
      • За професіями "Пекар", "Кондитер"
      • За професіями «Швачка.
      • Кравець. Закрійник»
    • Центр професійної кар'єри
  • Методична
    робота
    • Педагогічна рада
    • Методичний кабінет
      • План
      • Нормативно-правова база
      • Атестація
    • Методичні комісії
      • декоративно-ужиткового напряму
      • швейного напряму
      • громадського харчування
      • сфери послуг
      • готельного сервісу
      • природничо-математичних предметів
      • фізичної, санітарно-медичної підготовки та безпеки життєдіяльності
      • словесності та суспільних предметів
    • Самоосвіта
    • Кейс методичних напрацювань
      • Досвід
      • Проєкти
      • Видавнича діяльність
      • Науково-дослідницька робота
  • Контакти:

    10025 м. Житомир, вул. Корольова, 132,
    тел/факс.: (0412) 48-25-95, 48-25-94
    електронна пошта: zvpusd@ukr.net,
    • Фотогалерея
    • Послуги
      • Перукарські
      • Візажиста
      • Манікюрні
      • Комп'ютерні
      • По виготовленню швейних виробів
      • Проживання в готелі
    • Корисні посилання
      • Міністерство освіти і науки України
      • Офіційна група ДПТНЗ "Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну" в контакті
      • Професійно-технічна освіта в Україні
      • Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації
      • НМК ПТО у Житомирській області
      • Професійно-освітній портал
      • Український центр оцінювання якості освіти
      • Житомирська обласна державна адміністрація
      • Корольовська районна рада
      • Житомирська міська рада
      • Пед Преса
  • Серпень 2022
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
    « Лип    

Навчально-практичний центр за професіями “Пекар”, “Кондитер”

Всі права захищені.
Державний навчальний заклад "Центр сфери обслуговування м. Житомира"